ANEMONENS SCENEKUNSTSKOLE

Tænk hvis man kunne fortsætte oplevelsen og selv spille teater!

Anemones Scenekunstskole er et tilbud til børn, familier, skoler og institutioner, der ønsker at beskæftige sig med scenekunst på nye og inspirerende måder.

Anemonens Scenekunstskole skaber forløb og events, der med fokus på samarbejde, krop og bevægelse styrker samværet og nærværet.

Anemonens Scenekunstskole mødes teater, skoler og institutioner i kunstneriske læringsforløb, hvor børnene i medskabende processer får nye redskaber til at forstå sig selv, og den verden vi lever i.

Anemonens Scenekunstskole binder skolernes, institutionernes og teatrets sprog sammen, når vi i mødet med Den Åbne skole gør teatret til børnenes sted.

Anemonens Scenekunstskole opstiller Fælles mål og faglige læringsmål til alle skoleworkshops. Målene kan ses i menuen her på siden, hvor man løbende kan læse om vores undervisningstilbud, events, partnerskaber og fremtidige projekter.

Instruktionen og undervisningen på Anemones Scenekunstskole ledes af en professionel scenekunstner.  Alle workshops forberedes individuelt med udgangspunkt i jeres ønsker, og vi gør altid vores bedste for at skabe en tryg stemning, så alle får en god oplevelse med hjem.

IDEGRUNDLAG

At skabe scenekunst sammen er super sjovt og udfordrende. Det kræver tillid og samarbejde, mod til at sige ja til de andres idéer og mod til at være sig selv.

Scenekunst er en øjenåbner, der kan vende alting på hovedet –  en mulighed for at opleve sig selv og verdenen i et nyt perspektiv.

Med udgangspunkt i ovenstående – og efter mange års iagttagelse af de æstetiske læreprocesser arbejdet med scenekunst kan igangsætte – glæder vi os til at se jer på scenegulvet. Vi ved nemlig, at menneskers drømme og fantasier er som en uåbnet skattekiste, der med enkle midler kan omskabes til magiske øjeblikke.

 

I altid er velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.