BILLEDE Philomena.jpg

PHILOMENAS STEMME

OBS FORESTILLING FLYTTET

Kære Teatergæst

Af uforudsete årsager er vi desværre blevet forhindret i at nå at blive færdige til den planlagte ur-premiere på Philomenas Stemme på Anemonen d. 22. marts 2019.  

Vi flytter derfor Philomenas Stemme til en ny spilleperiode. Det bliver d. 15. november – 1. december 2019. Da Anemonen, traditionen tro, spiller deres juleforestilling "Når du ser et Stjerneskud" i den periode, og ikke har mulighed for at huse Philomenas Stemme, har vi også flyttet spillested. Det bliver lige ovre på den anden side af gaden hos Zangenbergs Teater, Pilestræde 55A, 1112 København.

Vi beklager ulejligheden, og håber De har lyst til at flytte med os over på Zangenberg til november 2019.

Hvis De ønsker at benytte Deres billetter til den nye spilleperiode, vil vi bede Dem om at tage direkte kontakt til Zangenbergs Teater, der vil hjælpe med at reservere billetter til Dem. 

Kontakt på mail skal ske til thea@zangenberg.dk eller telefon 33145005 (telefonen er åben i dagtimerne mellem 10-14)

Ønsker De at få Deres billetter refunderet, skal de tage kontakt til Billetten A/S på telefon 70202096 i dagtimerne mellem 10-16.

Hvis De ønsker at benytte de refunderede køb til en anden forestilling på Anemonen, er sæsonens øvrige repertoire at finde på www.anemonen.dk

 

På forhånd tak

De bedste hilsener

 

Rohloff & Fabricius

'Philomenas Stemme'

og 

Anemonen