Anemonens Café

Kære teatergæst

Vi er så heldige at have en dejlig café i vores scenekunsthus. Den ligger i forlængelse af teatersalen. Cafeen er indrettet med et hyggeligt legehjørne og et caféudvalg, der især er tilpasset børn og deres voksne.

I cafeen kommer både skoler, institutioner og familiepublikummer i forbindelse med et teaterbesøg.

Skoler og institutioner kan efter aftale nyde medbragte madpakker i hverdagene og i weekenderne er cafeen forbeholdt betalende gæster.

Cafeen har begrænset udvalg i hverdagene, medmindre det er ferietid.

Da vi ikke modtager drifttilskud, er Caféen et ekstraordinært tilbud til vores kunder i forbindelse med forestillingen. Med sin størrelse og begrænsede muligheder kan den ikke oppebære en stor nok omsætning til at køre på kommercielle vilkår, og bemandes derfor som oftest af praktikanter og frivillige, der brænder for scenekunst. 

Det er vi meget tanknemmelige for, for på den måde kan vi opretholde et hyggeligt teaterhus, hvor der er plads til at du og dine børn kan fordøje eller forberede jer på teateroplevelsen.

Skulle du selv have lyst til at være en del af vores frivillige team og støtte op om scenekunst for børn og unge, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Caféen tilbyder:

  • Alt til børnevenlige priser og i bedste kvalitet

  • Espresso, Cappuccino og Café Latte af økologiske fairtrade kaffebønner fra Peter Larsen kaffe, samt Te fra Perch's og varm chokolade m. flødeskum - og naturligvis almindelig filterkaffe også fra Peter Larsen.

  • Nybagte boller med smør

  • Mest i weekenden: Husets egne hjemmebagte chokoladekage og muffins

  • Sodavand, Antons økologiske safter, Rynkeby saftevand

  • Blandet udvalg af slik

Institutioner må gerne spise medbragt mad i cafeen - dog kun under forudgående aftale med administrationen 333 222 49 eller post@anemonen.dk

Café.jpg