Nye teatergrupper for børn & unge

 

I september 2019 starter Anemonens Scenekunstskole teatergrupper for børn og unge, der har lyst til at prøve kræfter med scenekunst.

Læs mere om indmeldelse, betaling og kontakt her

 

Teatergrupperne bliver en fast del af Anemonen, og vi glæder os vildt til at åbne scenerummet for ny energi og nye spændende projekter!

I undervisningen skal vi arbejde med teknikker og øvelser, der fokuserer på at udvikle de redskaber, der gør, at man kan føle sig glad og afslappet på scenen. Med kroppen og stemmen i centrum vil vi arbejde med tillid, timing, mod og handlekraft - og vi skal fordybe os i metoder som fysisk performance, historiefortælling og improvisation.

Det primære mål med undervisningen er, at deltagerne lærer hvordan de kan skabe deres egne historier på scenen - i tæt samarbejde med resten af holdet.

Scenekunstskole%2B5.jpg

Scenekunstskole%25252B8.jpg

Det undersøgende rum, fællesskabet og de sociale oplevelser omkring scenekunsten har også stor prioritet.

Da teatergrupperne er et nyt tiltag i Anemonens Scenekunstskole, har vi bevidst ikke lagt os fast på et bestemt antal forestillinger/events pr. år. Vi vil hellere starte op med at lære hinanden at kende og sammen finde ind til, hvad vi har lyst til og hvornår. Vi kommer dog helt sikkert til at skabe mindre og større forestillinger/events i fremtiden - både på teatret og i byrummet.

Hvis du har lyst til at prøve om Anemonens Scenekunstskole er noget for dig, er du ALTID velkommen til at være med, blot du har lavet en aftale med os i forvejen. Når du har fulgt en af teatergrupperne i en uge, skal du tilmelde dig – medmindre andet er aftalt.


TEATERGRUPPEN PICCOLO

Aldersgruppe 11-13 år

Undervisning tirsdag kl. 15.30 - 17.00

TEATERGRUPPEN PIPILOTTI

Aldersgruppe 14-16 år

Undervisning tirsdag kl. 17.00 - 18.30


Hvis du gerne vil være med i en af teatergrupperne, så send en mail hurtigst muligt til post@anemonen.dk
Undervisningen starter i uge 38 og er gratis til og med uge 39. Fra d. 1. oktober opkræves kontingent.