Medarbejdere


anemoneholdet-2.jpg

Sidsel Ramdal

Teaterchef

Sidsel er uddannet cand.mag. i Dramaturgi fra Århus universitet og har været ansat på Anemonen siden 2011. Siden 2016 som teaterchef og daglig leder.

Kontakt: sidsel@anemonen.dk

Mette André

Projektleder, konsulent og skolekontakt

Mette har været tilknyttet Anemonen siden 2012. Mette er uddannet indenfor scenekunst, undervisning og ledelse. Hun er ansvarlig for Anemonens scenekunstskole og tilrettelægger alle undervisningsforløb og workshops, der tilbydes herigennem. Derudover er Mette ofte på farten, og tager rundt på skoler og institutioner og underviser de københavnske børn i teater og scenekunst.

I efteråret 2019 instruerer Mette desuden Anemonens egen forestilling ”Frøken Ignora eksploderer”. 

Kontakt: mette@anemonen.dk


Isa østerbye

Administrator

Isa er Anemonens Wonder Woman og har været tilknyttet teatret i 6 år. Hun er ansvarlig for alle de administrative opgaver, og hun står for at administrere og koordinere billetsalg, skolebookninger, fredagspisning, fødselsdage, vagtplaner og meget andet. Desuden har Isa en stor andel i kommunikationen på vores sociale medier, og samtidig er det også hendes imødekommende stemme, man vil høre i røret, når man henvender sig til Anemonen på telefonen. 

Kontakt: isa@anemonen.dk

Christopher D. Phil

Scenemester

Christoffer er vores nye scenemester og tekniker. Han har været fastansat siden februar 2019, men har haft sin elevtid på Anemonen fra X – X. Christoffer sørger for, at alt det scenetekniske fungerer optimalt, han bygger og opstiller scenografi, og det er ham, der afvikler lyd og lys på alle Anemonens egenproduktioner. Samtidig er han også den, vi alle sammen går til, hvis der er noget teknik, vi ikke kan få til at fungere.

Kontakt: teknik@anemonen.dk


Rafael Molina

Caféansvarlig

Rafael har været ansat på Anemonen i snart 18 år og styrer caféen med hård, men kærlig hånd. Han sørger for, at caféen altid er præsentabel og hyggelig for vores teatergæster, og han står for at servere lækker, nybrygget kaffe. Det er desuden også Rafael, der bager alle de lækre kager og hjemmebagte boller, som findes i vores caféudvalg.

 

Bestyrelse

Jacob Milthers, Formand: Indehaver af MICO ApS

Jan Mogensen: Forfatter og illustrator

Anna Schulin-Zeuthen: Instruktør

Birger Johansson: Tidligere vicedirektør på Vestforbrændingen

Kim Stenholm Paulsen: Skoleleder Sølvgade skole

Mette André: Medarbejderrepræsentant