Anemoneholdet


anemoneholdet klippet til hjemmeside.JPG

Sidsel Ramdal

Teaterchef (yderst til venstre)

Sidsel har været ansat på Anemonen siden 2010. I første omgang som administrator og PR-medarbejder og siden som Teaterchef og daglig leder fra 2016 i forbindelse med teatrets generationsskifte.

Sidsel er uddannet dramaturg fra Århus universitet og efteruddannet som Kulturleder fra Odsherred. Tidligere joberfaringer tæller blandt andet børnkulturhusmedarbejder i Vanløse Kulturhus, Kultur- og Fritidskonsulent i Hørsholm Kommune mm.

Kontakt: sidsel@anemonen.dk

Mette Andrée

Projektleder, instruktør, konsulent og leder af Scenekunstskolen (i midten)

Mette har været tilknyttet Anemonen siden 2012.
Med sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor scenekunst, undervisning og kulturledelse leder hun Anemonens Scenekunstskole.

Mette tilrettelægger alle undervisningsforløb og workshops, der tilbydes på Anemonen og udvikler nye samarbejder - blandt andet med Børne-og ungdomsforvaltningen i Københavns kommune.

Mette er ofte på farten og ude af huset, når hun afvikler scenekunstforløb på (stor)københavnske skoler og daginstitutioner.

I efteråret 2019 instruerer Mette desuden genopsætningen af ”Frøken Ignora eksploderer”, der havde urpremiere på Anemonen i 2016.

Kontakt: mette@anemonen.dk


Isa østerbye

Administrator (yderst til højre)

Isa har været tilknyttet teatret siden 2013.
Isa er Anemonens administrative medarbejder og blæksprutte, der koordinerer, dribler alt fra PR, billetsalg, skolebookninger, fredagspisning, fødselsdage til vagtplaner og meget andet. Det er oftest Isa der er afsender på SoMe og oftest hende man får i røret, når man ringer til Anemonen.

Kontakt: isa@anemonen.dk

Christoffer D. Pihl

Scenemester (til venstre for midten)

Christoffer er Anemonens scenemester og tekniker. Han har været fast på teatret siden februar 2019, og har tidligere aftjent 4 års elevtid på Anemonen. Christoffer sørger for, at alt det scenetekniske fungerer, han bygger og opstiller scenografi, og det er ham, der afvikler alle Anemonens egenproduktioner. Christoffer koordinerer desuden alt teknisk med gæstespil og andre scenegæster som festivaler, koncerter mm.

Kontakt: teknik@anemonen.dk


Rafael Molina

Café (til højre)

Rafael har været fast cafemedarbejder på Anemonen siden 2002. Han sørger for, at caféen altid er præsentabel og hyggelig for vores teatergæster, og han er altid klar til at servere en kop lækker, nybrygget kaffe. Det er desuden også Rafael, der bager alle de lækre kager og hjemmebagte boller, som findes i vores caféudvalg.

Dorte Påske

Økonomininja og Controller (ikke på billedet)

Dorte laver løn, bogholderi, afregninger, billetregnskaber og forbereder årsregnskab med kyndigt overblik og forståelse for teatrets projektøkonomi, der ofte er præget af kunstneriske indfald og foranderlighed.

 

Tine Als

Regissør og indgang (ikke på billedet)

Du møder Tine i indgangen inden forestillingen, hvor hun tager imod publikum og sammen med resten af holdet sørger for at sætte forestillingen igang.

Tine fungerer også på udvalgte forestillinger som regissør.

Bestyrelse

Jacob Milthers, formand: Indehaver af Mico IT

Jan Mogensen: Forfatter og illustrator

Anna Schulin-Zeuthen: Film- og sceneinstruktør

Birger Johansson: Tidligere vicedirektør på Vestforbrændingen

Kim Stenholm Paulsen: Skoleleder Lundehusskolen