LEDIGE STILLINGER
 

Teatermedarbejder i løntilskud eller virksomhedspraktik:
- Pt ingen ledige stillinger i løntilskud eller virksomhedspraktik

Vi søger ind imellem en virksomhedspraktikant eller en i løntilskud. Så er du interesseret i nedenstående, send os en mail med en ansøgning på post@anemonen.dk
- Ansøgningsfristen er løbende.

Har du lyst til et varieret job på et atmosfærefyldt familieteater med mange forskellige typer opgaver, hvor der også er plads til, at du kan bidrage med dine personlige kompetencer, hører vi gerne fra dig?

Som teatermedarbejder vil du indgå i teatrets daglige drift, hvor dit primære arbejdsområde vil være i vores hyggelige café. Arbejdet vil desuden indeholde opgaver i forhold til indgang/publikums modtagelse, lettere administration, rengøring, praktisk scenearbejde og meget andet. Herudover vil der være diverse praktiske opgaver, som udspringer af teatrets dagligdag.

En teatermedarbejder på Anemonen må gerne "kunne lidt af hvert", og være åben for at kaste sig ud i nye opgaver men samtidig ikke være ked af at løse de mere rutineprægede af slagsen. Vi forventer:
- at du er serviceminded og har lyst og mod på at betjene teatrets gæster
- at du kan møde publikum i børnehøjde.
- at du er god til at forholde dig til mange forskellige kollegaer med forskellige baggrunde

Hvis du har et særligt kompetenceområde i kraft af en relevant uddannelse eller lignende, vil det være en fordel, men ikke et krav.
Weekendarbejde må påregnes ca. hver anden weekend i dagtimerne.

NB: Du skal være berettiget til at søge et job i løntilskud i en (halv)offentlig virksomhed.