Indmeldelse og betaling

Vil du være en del af Anemonens scenekunst skole, skal du kontakte os via mail: post@anemonen.dk

Hvis der er ledige pladser, vil vi invitere dig til en gratis prøvegang. Når du starter, vil du få udleveret en indmeldelsesblanket, som vi skal have tilbage i underskrevet stand.

Det månedlige kontingent er på 360 kr hele året (også i ferien) og dækker den ugentlige undervisning samt alt det løse - prøver, forestillingsperioder, ture ud af huset, events mm.

Kontingentet opkræves hver måned. For at blive elev på skolen, SKAL man tilmelde sig betalingsservice, den måned indmeldelsen sker (læs mere på indmeldelsesblanketten) Det tager ca. 2 minutter at trykke på tasten, der gør at kontingentet trækkes automatisk. På den måde sparer I både jer selv og os for en masse kedelig tid. Husk venligst at skriv navn på indbetalingen, så vi kan se, hvem der har betalt.

Scenekunstskole 7.png

Udmeldelse

Hvis man ønsker at meldte sig ud, skal vi have besked pr. mail hurtigst muligt. Hvis udmeldelsen sker i midten af en måned, er man forpligtet til at betale måneden ud, så vi har tid til at give pladsen til en anden. Det er derfor en god ide at informere om udmeldelsen i god tid.

NB: Anemonens Scenekunstskolen følger Københavns kommunes feriekalender hele året.


Kontakt

Al information og kontakt foregår pr mail og via vores Facebook-side. Vi tjekker ikke mails hver dag, men vi forsøger at svare inden for 3-4 hverdage. Du er også altid velkommen til at ringe til teatret på telefon 33322249.

I helt særlige situationer kan leder og instruktør Mette Andrée kontaktes på telefon 23700313