P1011290.JPG

FUCKING ALENE

Gæstespil med Graense-loes

Aldersgruppe: 11+

Billetter til skoler og institutioner skal købes igennem vores skoleportal her

Spilletider for de enkelte dage findes her

fredag kl. 22.34 

er holdt op med at tale.

der var alligevel ingen, der lyttede efter.

Et menneske har forskanset sig alene bag sine skærme med en guldfisk som eneste selskab. Hun shopper, surfer, snapper, blogger, poster, chatter og opdaterer sin status, imens hun søger efter en mening. Men er der egentlig nogen derude, sådan rigtigt og tør hun møde dem .. IRL?

Fucking Alene er en audiovisuel teaterforestilling om ensomhed, der sætter fokus på det voksende forbrug af teknologien som s(t)imulerende alternativ til den virkelige (?) verden. Forestillingen udspilles i et underfundigt dukketeaterunivers, der med videoprojektioner og medier, iscenesætter det moderne menneskes vilkår og sind, og lader scenekunsten give et perspektiv på det at være barn/ung i en moderne verden.

Forestillingen er skabt i 2007 som en dystopisk installation, og diskuterede et kommende digitaltstyret univers. Samtidig satte den fokus på, hvordan sociale medier kan fungere som mulige fællesskaber for ensomme, men også skabe distance og fremmedgjorthed og ikke mindst det vi idag kalder FOMA.

Fucking Alene er måske endnu mere aktuel nu end nogensinde før, i en tid hvor hverken ensomheden eller problematikkerne om, hvad vi deler på nettet, er blevet mindre, og hvor vi taler om skærmafhængighed og kontrolleret skærmtid. Absurd nok sat til overvågning af vores egne tekniske devices...

Teater Graense-Loes og Anemonen vil derfor nu præsentere forestillingen igen - denne gang for en yngre målgruppe.

Medvirkende: Katrine Karlsen & Sissel Romme Christensen

Dramaturg: Jette Lund

Konsulent: Catherine Poher

Scenograf: Sissel Romme Christensen